Tekoče milo za roke

Vsakodnevno prihajamo navzkriž z umazanijo. Umivanje rok je ena izmed najosnovnejših oblik osebne higiene. Najustreznejše je tekoče milo, še posebno če milo uporablja več oseb. Pri izbiri tekočega mila moramo biti pozorni na uporabnike, izbiramo milo, ki ni preveč agresivno in s tem ne poškoduje vrhnjega sloja občutljive kože.

Pomembno je pravilno umivanje rok, miljenje naj bi trajalo vsaj 15 sekund, celoten proces pa vsaj 2 minuti. Roke moramo umivati pod toplo ali mlačno vodo, saj takrat tekoče milo najbolje učinkuje.

Tekoča mila Germstar so zelo nežna in tako primerna za vse vrste kož,tudi tiste bolj občutljive. Učinkovito odstranjujejo vse nečistoče, kožo pa pustijo čisto in mehko. Tekoče milo Germstar ob izpustu iz dozirnika tvori bogato čistilno peno in s tem zmanjša samo porabo mila, ob tem pa na koži pusti prijeten vonj. Milo je izdelano iz kakovostnih in naravnih sestavin, uporabljamo ga lahko tako doma, kot tudi v vrtcih saj je varen za uporabo in nežen do otroške kože.

Vrečke z milom namestimo v posebej zato namenjen dozirnik Germstar, ki je estetsko privlačen in robusten. Menjava vrečke z milom je enostavna, zahvaljujoč svoji zasnovi pa ob menjavi vrečke ni odpadnega mila. Z redno dezinfekcijo in higieno rok poskrbimo za čistejše bivalne pogoje in okolje in s tem preprečujemo možnost nastanka bolezni in okužb.