Razkuževanje rok s senzorskimi sistemi Germstar

Umivanje rok je eden izmed najenostavnejših in osnovnih ukrepov pri preprečevanju okužb in širjenju nalezljivih bolezni, tudi COVID 19. Samo umivanje rok odstrani le vidno umazanijo, za temeljito čiščenje in uničenje mikrobov ter bakterij pa potrebujemo razkužilna ali dezinfekcijska sredstva. Razkuževanje rok je dodaten ukrep, ki zagotavlja večjo varnost v boju proti širjenju nalezljivih bolezni.

Raziskave znanstvenikov Centra za nadzor in preprečevanje bolezni v ZDA so pokazale, da se kar prek 80% nalezljivih bolezni širi preko rok. Higiena rok je bistvenega pomena pri preprečevanju bolezni in bistveno vpliva na naše zdravje. Poznamo več različnih sredstev za dezinfekcijo rok, eni izmed boljših na tržišču so izdelki podjetja Germstar.

Brezkontaktni dozatorji

V naši ponudbi najdete dezinfekcijske tekočine različnih količin. Dezinfekcijske tekočine za razkuževanje rok so primerne tako za dom, službeno okolje kot počitniške hiše, avtodome itd. Vrečke z razkužilno tekočino se lahko namestijo v stenski dozator, oziroma v patentiran Germstar senzorski dozator, ki deluje na osnovi gravitacije in pri uporabi stik z roko in dozatorjem ni potreben.

Razpršilci in spreji

Poleg različnih dozatorjev in razkužil pa ponujamo tudi pakete za osebno nego, kateri vsebujejo senzorski namizni podajalnik, polnilne vrečke, flaške z razkužilom ter 8ml žepni razpršilec. Omenjeni razpršilci so nepogrešljivi v trenutki, ko nimamo možnosti priti do vode in si s tem zagotoviti ustrezne higiene. Shranimo jih lahko v vsak žep, torbico ali avto, saj njihova velikost ne presega velikosti večine kemičnih svinčnikov.

Razkuževanje rok je zelo učinkovita in enostavna rešitev za preventivno preprečevanje nadležnih prehladov, grip on ostalih obolenj. Naši izdelki v trenutku zelo učinkovito odstranijo večino bakterij(99.9%), ki se zadržujejo na naši koži.