Dezinfekcijska sredstva

Razkuževanje ali dezinfekcija rok je postopek, pri katerem uničimo večino škodljivih mikroorganizmov, ki bi lahko ob neposredni izpostavljenosti bili škodljivi za naše zdravje. Nekateri mikroorganizmi lahko pozitivno vplivajo na naše življenje, škodljivi mikroorganizmi pa lahko privedejo do trebušne gripe ali driske. V zimskem času zato zdravniki poleg umivanja, priporočajo tudi tekoča dezinfekcijska sredstva. Dezinfekcijska sredstva Germstar Original so učinkovita in hkrati negujejo kožo in so narejena za pogosto uporabo.

DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA ZA DOM IN DRUŽINO

V trgovini Germstar  vam ponujamo različne izdelke namenjene dezinfekciji vaših rok. Za domačo uporabo so najbolj primerne dezinfekcijske tekočine, katere namestimo v primeren dozirnik. Lahko se odločite za različne količine dezinfekcijskih sredstev. Količina potrebnega nanosa dezinfekcijskih sredstev za učinkovito delovanje je majhna in s tem varčna, običajno pa vrečke zadostujejo od 500 do 1500 umivanj rok. Poleg samih dozirnih vrečk pa lahko pri nas kupite tudi stenski brezkontaktni dozator, posebej zasnovan za dozirne vrečke podjetja Germstar. Odlikujeta ga robustno ohišje in prijeten dizajn, ki se zlije z prostorom.

DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA ZA NA POT

Velikokrat se zgodi, da smo na poti in nimamo dostopa do umivalnika, kjer bi poskrbeli za osebno higieno. Kot nalašč za take primere je paket G2 za osebno nego, ki poleg namiznega senzorskega podajalnika in dozirne vrečke vsebuje tudi žepne razpršilce za vso družino. Razpršilci so zaradi svoje kompaktnosti idealni za vsak avto, torbico ali žep.

Vsa naša dezinfekcijska sredstva za roke so nežna do kože, učinkovito pa odstranijo do 99,9% vseh bakterij, ki se zadržujejo na naši koži in s tem preprečujejo možnosti za nastanek okužb. Dezinfekcijska sredstva Germstar so najbolj naravna dezinfekcija na tržišču in zagotavljajo popolno varnost in zaščito.