Tekoče milo in čiščenje dimnikov

na prvi pogled nista najbolj povezana. Dimnikarji skrbijo za varno kurjenje in prijetno toploto v naših domovih, milo pa skrbi za čiste roke. Po pogovoru z dimnikarji pa smo ugotovili, da pri svojem delu potrebujejo ustrezno milo za umivanje rok.

Tekoče milo Germstar

Na sejmu MOS v Celju, kjer smo predstavili Ekstra nežno tekoče milo Germstar, je vse zanimalo ali je milo kjub temu, da neguje roke, tudi učinkovito. Zato smo manjšemu dimnikarskemu podjetju ponudili brezkontaktne dozatorje in milo v brezplačno testiranje. Testiranje naj bi trajalo 30 dni.

Bili smo prijetno presenečeni, ko so nas zadovoljni dimnikarji poklicali že po nekaj dneh. Nežno milo Germstar, ne samo da je učinkovito in uspešno raztaplja saje, ampak tudi ne izsušuje rok. Primerno nežne roke po uporabi tekočega mila, je bil eden najvažnejših kriterijev na testu (poleg učinkovitega pranja). Germstarjevo nežno milo se je odrezalo z odliko. Kljub eni najbolj trdovratnih umazanij in pogosti uporabi, nežno tekoče milo Germstar, pušča roke nežne in kožo neizsušeno.

Naravni emolienti vračajo koži vlago tudi ob pogostejšem umivanju rok. Milo ščiti roke pred izsuševanjem, saj ne izsuši kože. Milo je prijetnega, nevtralnega vonja, ki se po nekaj minutah popolnoma razdiši.