HIGIENA V FITNESIH IN WELLNESS CENTRIH

Ugled fitnesov, wellness centrov, masažnih salonov in salonov dobrega počutja, je v veliki meri odvisen od čistoče in urejenosti prostorov. Z namestitvijo brezkontaktnih dozatorjev Germstar na področjih kot so garderobe in bolj prehodni hodniki, jasno pokažete, da vam ni vseeno za počutje vaših strank. Poskrbite za možnost hitrega dostopa do razkužila. Dostopnost razkužila za roke hkrati pomembno vpliva na zavedanje o higieni in njenem pomenu za zdravje.

Razkuževanje rok z brezkontaktnimi dozatorji Germstar je zarado senzorskega sistema hitro in enostavno. Vašim strankam vzame le 30 sekund, ki pa pomembno vplivajo na občutek varnosti in dobro počutje v vaših prostorih. Dober občutek je še močnejši, saj kvaliteno razkužilo Germstar Original iz naravnih sestavin poskrbi, da roke niso izsušene.

Z lahko dostopnostjo razkužila za roke in enostavno uporabo, zmanjšamo potrebo po uporabi drugih čistilnih sredstev. Za uporabo razkužila ne potrebujemo vode in brisač, zato so najprimernejša za uporabo v prostorih kjer običajo nimamo tekoče vode. Z razkuževanjem rok zmanjšamo porabo papirnatih brisač.