Food Transfer Protocol

Food Transfer Protocol ali na kratko restavracija FTP

Najnovejša pridobitev Tehnološkega parka v Ljubljani je restavracija FTP. Že sama kratica imena FTP, ki v računalniškem jeziku označuje protokol za prenos datotek (File Transfer Protocol), v novi izpeljanki označuje protokol za prenos oziroma dostavo hrane, torej Food Transfer Protocol.

Osnovna ideja interierja, ki je v središču centra za razvoj vrhunskega podjetništva, je bila oblikovati odprt in razgiban prostor v slogu industrial z metropolitanskim pridihom. Lastnika sta ideje za ureditev nabirala v prestolnicah po vsem svetu. Skupno vsem je skrb za gosta in skrb za njegovo dobro počutje. V ta sektor pa sodi tudi najboljša možna skrb za higieno in ob tem skrb za nezmanjšano udobje gostov. V FTP so se zato odločili za Germstarjeve senzorske dozatorje in najboljša mila ter razkužila. Dozatorji se neopazno stapljajo z zgodbo interierja in hkrati poskrbijo za dobro počutje gostov.

Tako kot vrhunska hrana, ki jo postrežejo v FTP, so vrhunska tudi Germstarjeva mila in razkužila. Razkužila in mila skrbijo za varno čistočo rok in hkrati tudi za njhovo nego. Roke so po uporabi mehke, koža pa negovana. Za razkuževanje rok je poskrbljeno že na vhodu, kjer vas levo na steni pričaka prijazen senzorski dozator. Vse kar je potrebno je, da nastavite roko in ravnopravšnja merica razkužila se bo nežno znašla v vaši dlani. Za kratek čas si pomanete roke in že ste pripravljeni za prvovrstno razvajanje borbončic. Ko si boste nakoncu vrhunskega obroka obliznili prste, je lepo če temu sledi obisk toaletnih prostorov. Toaleta je prostor kjer lahko nadaljujete razvajanje z nežnim umivanjem rok. Milo Germstar poskrbi za nežen vonj in čisto neoporečnost vaših rok.

Trend skrbi za varnost in preventivo, ki sta povezana s čistočo rok, so začeli v restavracijah Špar, kjer lahko ob priboru opazite visoke podstavke z dozatorji za raskužilo. V FTP so to skrb nadgradili še s higieno po obroku.

V kuhinji, ki je center in začetek FTP, je poskrbljeno tudi za higieno in nego rok osebja, ki zagotavlja vrhunsko kvaliteto vsakega obroka, ki zapusti kuhinjo. Razkužilo v kombinaciji z antibakterijskim milom zagotavlja brezkompromisno neoporečnost in higieno.