Razkužilo za roke žepni sprej 59ml

4,00  Cena NE vključuje DDV

Germstar Original razkužilo za roke v tekočini ne smejo manjkati na nobenem potovanju in so obvezna oprema vsakega popotnika. Kvalitetna plastična embalaža vsebuje 59ml Germstar Original Hand Sanitizer razkužila. Embalaža je ravno prav velika da gre v vsako potovalko, hkrati pa količina razkužila zadošča tudi za daljša potovanja.

Priročno razkužilo za roke v spreju je izdelek, ki bi ga pri sebi moral imeti prav vsak. Razkuževanje rok je prvi in najboljši ukrep proti širjenju nalezljivih bolezni. Sprej z razkužilom ne zavzame veliko prostora in shranite ga lahko v torbico ali pa žep.

Za ponovno polnjenje potrebujete G2 senzorski dozator ali plastenko z Germstar razkužilom.

Opis

Kvalitetno razkužilo l za roke Germstar Origina ne sme manjkati na nobenem potovanju in je obvezna oprema vsakega popotnika. Kvalitetna plastična embalaža vsebuje 59ml Germstar original razkužila. Embalaža je ravno prav velika da gre v vsako potovalko, hkrati pa količina razkužila zadošča tudi za daljša potovanja. Razkužilo v spreju je zelo priročno, saj je lahko vedno z vami na poti.

 

Aktivne snovi: izopropil alkohol 70 g/100 g, etanol 5 g/100 g.
Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
Povzroča hudo draženje oči.
Lahko povzroči zaspanost ali omotico.
Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja ali drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.
Hraniti v tesno zaprti posodi.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
PRI ZAUŽITJU: Izprati usta z vodo. Ne izzivati bruhanja. Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Prazno embalažo in ostanke sredstva oddati pooblaščenemu zbiralcu odpadkov.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg