Kliniki Križaj so letos marca akreditirali svoje delo po enem najvišjih svetovnih standardov Accreditation Canada International. Z dosego tega standarda so med prvimi v Evropi, ki imajo ta standard vpeljan v dentalni medicini. Hkrati so z vključitvijo v pilotni projekt, postali del ciljano dentalnega standarda ki se že razvija.
Projekta so se lotili s ciljem doseči odličnost v vseh pogledih tako z medicinskega stališča kot s stališča pacientov in skrbi za varnost in udobje pacientov. Delo po Accreditation Canada International omogoča najvišjo kakovost zdravstvenih storitev, tako v velikih kot majhnih dentalnih organizacijah in ima izboljšanje varnosti pacientov vgrajeno v vsakodnevno delovanje.

Senzorski sistem Germstar je nameščen v čakalnici na omaricah, ki so namenjene varnemu shranjevanju torb in stvari pacientov. Dozator je tako viden in dostopen vsem pacientom. Razkužilo Germstar je dermatološko testirano in uniči 99,9% vseh mikroorganizmov ki se nahajajo na koži. Pacienti tako sami poskrbijo za neoporečno čistost rok in minimalizirajo možnost kontaminacije recepcije in ordinacij v katere bodo vstopili.

Veseli smo da lahko z uporabo senzorskega sistema Germstar in razkužil pripomoremo k doseganju tako visokih ciljev. Klinika Križaj je svetel primer proaktivnega pristopa k skrbi za pacienta.