Preden so se v Gostinstvu Mentor odločili za namestitev senzorskega dozatorja Germstar G1, smo najprej naredili analizo porabe mila v enem mesecu in kakšen strošek predstavlja milo na mesečni ravni. Seveda je bil prvi cilj zmanjšanje porabe in povečanje udobja gostov. Oba cilja smo dosegli s senzorskim dozatorjem, ki omogoča nastavljivo količino brizga in enostavno uporabo. Za učinkovito umivanje rok pa smo uporabili tekoče milo

Porabo mila smo spremljali cel mesec. Ob porabi smo spremljali tudi obisk gostov in uporabo dozirnika. Po namestitvi se je povečalo število gostov, ki so si pred jedjo umili roke. S povečanjem števila gostov, ki skrbijo za higieno rok se je povečala tudi higiena in čistoča v gostinskem lokalu. S povečano higieno in čistočo se je zmanjšala tudi verjetnost prenašanja bakterij, virusov… med gosti.

Ker smo se hoteli izogniti nepotrebnemu vrtanju v lokalu, smo za montažo dozatorja uporabili samolepilno držalo za dozator. Enostavna namestitev s pomočjo samolepilnega držala za senzorski dozator G1. Brez vrtanja in mehanskega posega v strukturo ploščic in stene. Slike povedo več kot tisoč besed. Enostavno in namesščeno v petih minutah.

Gostinstvu Mentor se zavedajo pomembnosti čistoče in skrbi za udobje in dobro počutje gostov.